Feestje bouwen na de tweede seizoenszege van Mandel United tegen de U23 van Antwerp FC.
Volledig scherm
Feestje bouwen na de tweede seizoenszege van Mandel United tegen de U23 van Antwerp FC. © FC Mandel United / RV

Calvin Dekuyper (FC Mandel United): “Mijn steentje bijdragen aan de heropbouw van deze mooie club”

voetbal eerste nationaleEerstenationaler FC Mandel United won zondagnamiddag met 0-1 op het veld van de U23 van Antwerp FC en boekte meteen de tweede seizoenszege. In de stand doen de manschappen van coach Mikaël Turi een uitstekende zaak en staan nu op een met FC Knokke gedeelde vijftiende plaats.

  1. Sottegem neemt revanche na forfaitnederlaag en pakt scalp van titelfavoriet: “Geen betere manier om antwoord te geven”
    voetbal eerste provinciale

    Sottegem neemt revanche na forfaitne­der­laag en pakt scalp van titelfavo­riet: “Geen betere manier om antwoord te geven”

    Na de winst in de openingsmatch tegen periodekampioen Borsbeke pakte promovendus Sottegem afgelopen weekend ook de scalp van titelfavoriet Munkzwalm voor eigen volk. De meer dan 400 aanwezigen zagen een aantrekkelijke derby waarbij de thuisploeg alles uit de kast moest halen om met het kleinste verschil te winnen. Sottegem blijft zo boven de verwachtingen presteren en prijkt ondertussen op een mooie vierde plaats. Volgende week wacht de topper tegen leider Sint-Denijs.