De knappe invalbeurt van Caitlin Van de Perre zorgde bijna voor setwinst tegen VC Oudegem.
Volledig scherm
De knappe invalbeurt van Caitlin Van de Perre zorgde bijna voor setwinst tegen VC Oudegem. © smb

Caitlin Van de Perre (Antwerp VT): “Dinsdag willen we met winst terug naar huis keren”

Niettegenstaande de reguliere volleybalcompetitie in de Liga A bij de vrouwen officieel aan zijn laatste weekend toe was, speelden zowel Antwerpen als Oudegem zaterdagavond niet hun laatste match van het seizoen. Dinsdag moet Antwerpen een inhaalwedstrijd afwerken in Michelbeke. Op hetzelfde moment speelt Oudegem de eerste halve finale van de play-offs tegen Asterix Avo Beveren.

 1. Valerie Barthelemy opent met 16e plaats in wereldbeker Japan: “Liep mijn snelste 10km ooit”

  Valerie Barthelemy opent met 16e plaats in wereldbe­ker Japan: “Liep mijn snelste 10km ooit”

  Afgelopen zaterdag begonnen ATRIAC-atleten Jelle Geens en Valerie Barthelemy aan de volgende stap in hun voorbereiding op de Olympische Spelen van Tokio met de World Triathlon Championship Series (WTCS) van Yokohama in Japan. Geens pakte na een spannende strijd een knappe tweede plaats, terwijl de Leuvense Barthelemy vrede moest nemen met een zestiende stek tussen nagenoeg alle internationale toppers. Een plek waar de Belgisch-Amerikaanse triatlete die deel uitmaakt van de Belgian Hammers best vrede mee kon nemen. “In het lopen heb ik zeker nog groeimarge”, weet ze.
 1. Simon De Cuyper kijkt ernaar uit om opnieuw aan zijn favoriete sport te kunnen doen: “Ik maak de overstap naar de langere afstand”
  triatlon

  Simon De Cuyper kijkt ernaar uit om opnieuw aan zijn favoriete sport te kunnen doen: “Ik maak de overstap naar de langere afstand”

  Normaal vond er zaterdag in ons land nog eens een triatlon plaats. In bubbels van 25 kon er in Lievegem eindelijk nog eens van de multisport genoten worden. De tot recreatieve evenement omgevormde triatlon werd evenwel vandaag in laatste instantie afgelast, omdat er blijkbaar toch twijfels opdoken. Pech dus voor meervoudig Belgisch kampioen en voormalig olympiër Simon De Cuyper die tot de favorieten behoorde en donderdag de wedstrijd verkende. De Cuyper maakt dit seizoen de overstap naar de halve afstand (1900m zwemmen, 90km fietsen en 21km lopen).
 2. Geen Limburgers in Vlaamse selectie van Dirk Onghena in GP Vermarc: “Niks achter zoeken”
  Wielrennen

  Geen Limburgers in Vlaamse selectie van Dirk Onghena in GP Vermarc: “Niks achter zoeken”

  Naast de WorldTour-teams Deceuninck-Quick-Step en Lotto Soudal staan er zaterdag ProTeams, continentale formaties en clubteams aan de start van de GP Vermarc. En een selectie van zeven renners die in de trui van Cycling Vlaanderen rijden. Bij de zeven is er geen enkele Limburger. Opvallend? “Toch niet en je moet er niks achter zoeken. Ik had wel Limburgers in mijn hoofd, maar ofwel starten die met hun eigen team, ofwel staat hun team aan de start en zijn ze niet geselecteerd”, vertelt Vlaams coach Dirk Onghena.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei