Caitlin Van de Perre: "We komen goed overeen. We zullen mekaar zo veel mogelijk steunen tijdens de volgende matchen."
Volledig scherm
Caitlin Van de Perre: "We komen goed overeen. We zullen mekaar zo veel mogelijk steunen tijdens de volgende matchen." © Geert De Rycke

Caitlin Van de Perre (Antwerp Ladies): “De volgende wedstrijden tegen Tchalou Volley kunnen belangrijke punten opleveren”

Op een maand tijd moeten de Antwerp Ladies negen wedstrijden afwerken in de Liga A. Dat is een behoorlijk stevige opdracht voor het team van trainer-coach Cristina Moga. “Gelukkig hebben we een ruime kern, zodat we steeds oplossingen achter de hand hebben. Maar dat dit druk programma niet evident is, dat is duidelijk.”

 1. Antwerp Giants proeft na vier opeenvolgende nederlagen weer de zoete smaak van de zege: “Ik heb een knappe reactie gezien van mijn ploeg”

  Antwerp Giants proeft na vier opeenvol­gen­de nederlagen weer de zoete smaak van de zege: “Ik heb een knappe reactie gezien van mijn ploeg”

  Met een knappe 99-90 zege tegen Aalstar maakte Telenet Giants Antwerp een einde aan een reeks van vier nederlagen. Niet alleen het resultaat was een enorme opsteker, ook de prestatie. Hierop kan en moet Giants de komende weken voortbouwen. De opluchting na het laatste fluitsignaal was dan ook groot bij zowel coachingstaff, spelersgroep als bestuur.
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april