Na de annulatie vorig jaar kreeg de Caaap Triatlon Duatlon Kortrijk nu wel in laatste instantie het licht op groen. De populaire wedstrijd krijgt heel wat grote namen aan de start en wordt, samen met Hamme en Beernem, de seizoensopener in ons land.
Volledig scherm
Na de annulatie vorig jaar kreeg de Caaap Triatlon Duatlon Kortrijk nu wel in laatste instantie het licht op groen. De populaire wedstrijd krijgt heel wat grote namen aan de start en wordt, samen met Hamme en Beernem, de seizoensopener in ons land. © Henk Deleu

Caaap Triatlon Duatlon Kortrijk krijgt groen licht als seizoensopener. Vincent Servaege: “We voelen veel enthousiasme bij de atleten”

triatlon/duatlonHet Aqua Protect 3Team (AP3T) organiseert aanstaande zondag de 16de editie van de Caaap Triatlon Duatlon Kortrijk. Na de gedwongen annulatie van vorig jaar leek het coronavirus ook dit jaar roet in het eten te gooien. Net op tijd kwam er groen licht voor de organisatie. Daarmee is de populaire Caaap Triatlon Duatlon, met als episch centrum het historisch centrum van de stad Kortrijk, de seizoensopener met ook Beernem en Hamme. Heel wat grote namen verschijnen er aan de start.

 1. BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfestijn”
  BEACHVOLLEYBAL

  BK-manche van Kortrijk verhuist van de Grote Markt naar De Lange Munte: “Het wordt een nieuw beachfes­tijn”

  De tweede manche van het ‘Belgian Beachvolley Championship’ wordt komend weekend in Kortrijk gespeeld. Niet op de Grote Markt zoals het jarenlang de traditie was, maar wel naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’. De Kortrijkse sporthal wordt stilaan een volleybaltempel, want vorige week waren de Red Dragons daar nog actief voor de ‘Final Four van de Golden League’. De vele volleybalactiviteiten vinden nu buiten plaats, op de mooi aangelegde zandterreinen.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.