Bryan Smeets in actie met Lommel tegen Deinze. Ook in de duels tegen zijn nieuwe club RWDM liet hij zich opmerken.
Volledig scherm
Bryan Smeets in actie met Lommel tegen Deinze. Ook in de duels tegen zijn nieuwe club RWDM liet hij zich opmerken. © Belga

Bryan Smeets eerste inkomende transfer voor ambitieus RWDM: “Seizoen kan niet snel genoeg beginnen”

voetbal 1BNadat Jarno Libert eerder had beslist RWDM na drie seizoenen te verlaten voor een nieuw avontuur bij reeksgenoot Lierse, realiseerde de Brusselse club met de komst van Bryan Smeets van Lommel SK een eerste inkomende transfer. De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen met optie. Voorts kondigde RWDM aan een samenwerking op te starten met tweedenationaler RSD Jette.

 1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

  Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.
 2. Yellow Tigers gaan de overlevingsstrijd aan voor het behoud in de Volley Nations League: “Kapitein Van Gestel is niet inzetbaar”
  vrouwenvolleybal

  Yellow Tigers gaan de overle­vings­strijd aan voor het behoud in de Volley Nations League: “Kapitein Van Gestel is niet inzetbaar”

  Het wordt nagelbijten voor de Yellow Tigers tijdens de laatste week van de VNL-competitie. Vijf landen werden door de internationale volleybalbond als ‘challenger’ aangeduid. Samen met België moeten vier concurrenten strijden voor het behoud. Het WK staat bovenaan de doelstellingen, tegelijkertijd wil de Belgische ploeg in de hoogste internationale volleybalreeks blijven.