Bryan Reynolds, Nayel Mehssatou en Alexandre De Bruyn verkasten naar KV Kortrijk.
Volledig scherm
Bryan Reynolds, Nayel Mehssatou en Alexandre De Bruyn verkasten naar KV Kortrijk. © VDB

Bryan Reynolds kan zondag zijn debuut maken voor KV Kortrijk: “Club Brugge en Anderlecht hadden ook interesse”

Voetbal 1ABryan Reynolds stond in de belangstelling van Anderlecht, maar koos ervoor om de kleuren van KV Kortrijk te verdedigen. De 20-jarige huurling van de Italiaanse topploeg AS Roma kan zondagavond zijn debuut maken voor de Veekaa. KVK neemt het dan in het Guldensporenstadion op tegen landskampioen Club Brugge. Ook blauw-zwart had voor zijn transfer naar de Italiaanse hoofdstad interesse in de Amerikaan.

  1. Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelgevecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”
    Triatlon

    Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelge­vecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”

    De nieuwe formule van de City Triathlon van Leuven werd een gigantisch succes met maar liefst 475 deelnemers en een massa toeschouwers langs de kant. Die zagen zowel bij de mannen als bij de vrouwen een spannende wedtrijd met Katelijnenaar Jonathan Wayaffe en de verrassende Limburgse Astrid Van Cauwelaert als winnaars. Volgende week vindt in het Waalse Libramont het BK Sprinttriatlon plaats.