Ondanks een goede prestatie van Bryan De Valck, strandde Oxaco op een nederlaag op de openingsspeeldag.
Volledig scherm
Ondanks een goede prestatie van Bryan De Valck, strandde Oxaco op een nederlaag op de openingsspeeldag. © Mpics

Bryan De Valck (Oxaco) blinkt uit tegen Kortrijk Spurs: “Transfer met een zuur randje”

BASKETBAL TOP DIVISION ONEBryan De Valck, ongetwijfeld één van de zomertransfers in Top Division One. De 25-jarige vier-speler verliet in het tussenseizoen Gembo voor Oxaco. Een vertrek met een dubbel gevoel, zo zegt hij zelf. Team Green zag zijn kans schoon en ontving De Valck met open armen.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainerswissel: “Er vond een mentaliteitswijziging plaats”
  voetbal tweede nationale A

  Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainers­wis­sel: “Er vond een mentali­teits­wij­zi­ging plaats”

  Bij KM Torhout gaf T1 Stijn Meert begin november de scepter door aan zijn toenmalige T2 Geert Versavel. Sindsdien verloor de Velodroomformatie nog niet en pakte het team de voorbije weken uit met een acht op twaalf. Helemaal uit de gevarenzone zijn de groen-witte manschappen nog niet, maar de West-Vlamingen kunnen wel al iets rustiger ademhalen in tweede nationale A.
 1. Berchem Sport ontvangt Racing Mechelen voor duel tussen traditieclubs: “Gepast eerbetoon brengen aan onze overleden ‘opperleeuw’ ”
  voetbal tweede nationale B

  Berchem Sport ontvangt Racing Mechelen voor duel tussen traditie­clubs: “Gepast eerbetoon brengen aan onze overleden ‘opperleeuw’ ”

  Er zijn zo van die wedstrijden die op basis van de affiche al tot de verbeelding spreken en Berchem Sport - Racing Mechelen is daar een van. Dit weekend staan de twee traditieclubs tegenover elkaar op het Rooi met elk hun eigen ambities. Racing Mechelen wil aansluiting houden met de top vijf terwijl Berchem vooral afstand wil nemen van de degradatiezone. Maar zondagmiddag staat de wedstrijd voor de troepen van Nico Van Uytsel toch vooral in het teken van een afscheid.