Een emotionele Mickael Tirpan werd voorafgaand aan de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC voorgesteld aan het publiek.
Volledig scherm
Een emotionele Mickael Tirpan werd voorafgaand aan de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC voorgesteld aan het publiek. © ANP

Brusselaar Mickael Tirpan verlaat Turkije definitief voor ‘tweede thuis’ Fortuna Sittard: “We zijn voor elkaar gemaakt”

voetbal belgen in het buitenlandMickael Tirpan is weer thuis bij Fortuna Sittard. De verdediger maakt de overstap van het Turkse Kasimpasa, de club die hem in de tweede helft van vorig seizoen al verhuurde aan Fortuna, en tekende een contract tot medio 2024. Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk afgelopen weekend werd de 27-jarige Brusselaar opnieuw voorgesteld aan zijn publiek. Een emotioneel weerzien.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambities kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”
  voetbal eerste provinciale

  Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambi­ties kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”

  Als er nog aan getwijfeld werd wie de grote titelkandidaat is in eerste provinciale, dan is het antwoord nu wel duidelijk. Sporting Kampenhout zette op eigen veld de puntjes op de i en smeerde eerste achtervolger VK Linden een zware 4-0-nederlaag aan. De kloof groeit daarmee tot liefst acht punten op Linden en Borght-Humbeek.
 1. Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

  Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbe­slis­sen­de kwartfina­le voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

  Oorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.