Sportief verantwoordelijke Bruno Versavel heeft vertrouwen in coach Michiel Doino en de huidige spelersgroep.
Volledig scherm
Sportief verantwoordelijke Bruno Versavel heeft vertrouwen in coach Michiel Doino en de huidige spelersgroep. © Guy Meurs

Bruno Versavel blijft strijdvaardig voor tweede competitiehelft: “Ze gaan nog rekening moeten houden met KFC Diest”

voetbal derde nationale BIn derde nationale B hervat KFC Diest zaterdagavond de competitie met een thuismatch tegen de Antwerpse middenmoter Zwarte Leeuw. Kan het Warandeteam in de terugronde zijn ambities opnieuw wat opkrikken, of wordt het seizoen gewoon rustig voort afgewerkt?

 1. Sottegem, Sint-Denijs en Haasdonk klimmen naar eerste provinciale, Kallo duwt Evergem en Nederhasselt naar derde provinciale
  Provinciaal voetbal

  Sottegem, Sint-De­nijs en Haasdonk klimmen naar eerste provincia­le, Kallo duwt Evergem en Nederhas­selt naar derde provincia­le

  Op drie wedstrijden in vierde provinciale na zitten de eindronden in het provinciaal voetbal erop. Met SV Sottegem, KVV Sint-Denijs en HRS Haasdonk kennen we sinds zondagnamiddag drie nieuwe eersteprovincialers. Zowel in tweede als derde provinciale wordt op basis van de standen na negentig minuten een rangschikking met de verliezers van speeldag twee opgemaakt. Met in volgorde van belangrijkheid: punten, doelsaldo, doelpunten voor, doelpunten tegen. Als Drongen volgend weekend in de interprovinciale eindronde wint van VK Linden en naar het nationale amateurvoetbal klimt, is er zowel in tweede, derde als vierde provinciale een extra stijger.
 2. Levi De Leus en Atomix Haacht veroveren titel na zenuwslopend duel: “We zijn trager dan vroeger, maar het kwaliteitsverschil is er nog steeds”

  Levi De Leus en Atomix Haacht veroveren titel na zenuwslo­pend duel: “We zijn trager dan vroeger, maar het kwaliteits­ver­schil is er nog steeds”

  Atomix Haacht heeft in een razend spannende topper op het veld van Schoten de kampioenstitel gepakt op de slotspeeldag in Liga 3. Haacht had één puntje nodig om zich te verzekeren van de oppergaai en had tot aan de eindfase de handen vol met Schoten, dat in de slotseconden nog een 23-23-gelijkspel uit de brand wist te slepen. Atomix eindigt zo net als Lokeren met 34 punten na twintig matchen, maar dankzij een beter onderling resultaat en een beter doelpuntensaldo is de titel voor Atomix.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.