Trainer Bruno Derveaux van RC Harelbeke kent zorgen bij de selectie voor zaterdag tegen FC Gullegem.
Volledig scherm
Trainer Bruno Derveaux van RC Harelbeke kent zorgen bij de selectie voor zaterdag tegen FC Gullegem. © VDB

Bruno Derveaux en RC Harelbeke hervatten competitie met derby tegen Gullegem: “Voor mij speciaal, voor de ploeg niet”

Voetbal tweede nationale ARC Harelbeke hervat de competitie zaterdagavond met een thuismatch én derby tegen FC Gullegem. Beide ploegen staan in mekaars buurt geklasseerd. De bezoekers staan gedeeld zesde met 25 punten, de Ratten volgen als gedeeld achtste op twee punten.

 1. Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoocheld zijn”
  Voetbal eerste provinciale

  Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoo­cheld zijn”

  Op zes speeldagen van het einde kreeg Sporting Tisselt de uitgelezen kans om Berg en Dal het vuur aan de schenen te leggen in de titelrace. Met een match meer gespeeld dan de leider was de promovendus het eigenlijk aan zichzelf verplicht om te winnen als het zijn titelkansen gaaf wilde houden, maar zover kwam het niet. In een aangename wedstrijd kwam Tisselt op het uur wel op voorsprong via Al-Balahi, maar de gelijkmaker van Smeets volgde binnen de minuut en uiteindelijk kwam er geen winnaar meer uit de bus, 1-1 was de eindstand.
 2. Yorunn Ligneel blikt tevreden terug op indoorseizoen: “Opnieuw stap vooruit gezet”
  Atletiek

  Yorunn Ligneel blikt tevreden terug op indoorsei­zoen: “Opnieuw stap vooruit gezet”

  Het is een mooi indoorseizoen geweest voor onze West-Vlaamse atleten. Met Alexander Doom, Helena Ponette en Aurèle Vandeputte had onze provincie drie vertegenwoordigers op het EK indoor in Istanboel. Daarnaast presteerden heel wat gouwgenoten uitstekend in het nationale circuit. Zo zorgde Yorunn Ligneel op het BK voor beloften met 1m83 in het hoogspringen voor een topprestatie. “Dit was de perfecte wedstrijd waar ik op hoopte”, klinkt het.