Bruno Derveaux: “Veel clubs stellen dat ze met de eigen jeugd willen voortdoen. Meestal is dat omdat ze drie jongeren op het wedstrijdblad moeten zetten.”
Volledig scherm
Bruno Derveaux: “Veel clubs stellen dat ze met de eigen jeugd willen voortdoen. Meestal is dat omdat ze drie jongeren op het wedstrijdblad moeten zetten.” © VDB

Bruno Derveaux blijft niet bij de pakken zitten na vertrek sterkhouders: “Als antwoord kiest Harelbeke resoluut voor de jeugd”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler KRC Harelbeke zag de voorbije weken heel wat sterkhouders vertrekken. Notebaert en Vancraeyveld kozen voor Gullegem, Derieuw trok naar Menen, Soenens en Van Oost naar Westhoek, Decoster gaat dan weer aan de slag bij eersteprovincialer Meulebeke, terwijl doelman Verdruye verkaste naar het Antwerpse Berchem. “Als antwoord kiest Harelbeke resoluut voor de jeugd”, reageert trainer Bruno Derveaux.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpartner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantastisch zijn”
  beachvolleybal BK

  Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpart­ner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantas­tisch zijn”

  Het beachvolleybalseizoen begon veertien dagen geleden met de openingsmanche in Ieper. Dit weekend komen de beachvolleyballers samen in Kortrijk. Vlak naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’ werden mooie terreinen aangelegd waar de deelnemers aan het Belgisch beachvolley kampioenschap aan de slag kunnen. Tim Degruyter en Jo Coenen eindigden in Ieper op een derde plaats. De Gentse spelers trachten dit mooi resultaat zondag in Kortrijk te herhalen.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.