Bruno Baras kon evenmin het tij keren voor Pepingen-Halle.
Volledig scherm
Bruno Baras kon evenmin het tij keren voor Pepingen-Halle. © Geert Tresignie

Bruno Baras met Pepingen-Halle onderuit in Bocholt: “Tegenstander vormde een stevig blok”

Voetbal Tweede Nationale BPepingen-Halle is er niet in geslaagd om zondag te stunten in Bocholt. De ploeg leed een 3-0 nederlaag. Op zich is dat geen ramp, vermits de Limburgers meedraaien met de top van tweede nationale. Men liet wel een kans liggen om bonuspunten te verzamelen. Volgende week wordt de druk tegen Berchem Sport veel groter.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Kevin Jacobs opnieuw aan het roer bij HC Sasja na interlandbreak: “Veel opgestoken op het WK”
  Handbal eerste nationale

  Kevin Jacobs opnieuw aan het roer bij HC Sasja na interland­break: “Veel opgestoken op het WK”

  HC Sasja moest het enkele weken zonder T1 stellen. Kevin Jacobs ging als hulptrainer mee met de Red Wolves naar het WK handbal in Zweden en Polen. De oefenmeester meldde zich eind januari opnieuw aan bij de eerstenationaler. Hij boekte meteen een belangrijke 28-29-zege op het terrein van Izegem en zo neemt Sasja een stevige optie op de tweede plaats in de reguliere competitie, die over twee speeldagen eindigt. Houthalen komt dit weekend op bezoek in Sporthal Sorghvliedt.