Bruno Baras kon evenmin het tij keren voor Pepingen-Halle.
Volledig scherm
Bruno Baras kon evenmin het tij keren voor Pepingen-Halle. © Geert Tresignie

Bruno Baras met Pepingen-Halle onderuit in Bocholt: “Tegenstander vormde een stevig blok”

Voetbal Tweede Nationale BPepingen-Halle is er niet in geslaagd om zondag te stunten in Bocholt. De ploeg leed een 3-0 nederlaag. Op zich is dat geen ramp, vermits de Limburgers meedraaien met de top van tweede nationale. Men liet wel een kans liggen om bonuspunten te verzamelen. Volgende week wordt de druk tegen Berchem Sport veel groter.

 1. Houtvenne-trainer Geert Van Dessel kijkt competitiehervatting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Houtvenne-trai­ner Geert Van Dessel kijkt competitie­her­vat­ting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”

  Als er één ploeg is die dankbaar gebruik heeft gemaakt van de verlengde winterstop in het voetbal, dan is het Houtvenne. De voorbije weken maakte bijna een heel nieuwe ploeg haar opwachting bij de twededenationaler. Al blijft de opdracht, het behoud verzekeren, een uitdaging. Maar trainer Geert Van Dessel is heel opgetogen over de inspanningen die het bestuur heeft geleverd.
 1. Aurèle Vandeputte na persoonlijk record én zege op 800m in Manchester: “Vooral blij dat ik zo’n wedstrijd kan winnen”
  Atletiek

  Aurèle Vandeputte na persoon­lijk record én zege op 800m in Manchester: “Vooral blij dat ik zo’n wedstrijd kan winnen”

  Het internationaal indoorseizoen komt stilaan op gang en ook onze nationale toppers beginnen zich stilaan te tonen. Aurèle Vandeputte (26) trok afgelopen weekend naar Manchester waar de aftrap werd gegeven van de World Indoor Tour. De Oostkampenaar won er zijn reeks van de 800 m in een nieuw persoonlijk record van 1.48.33. “Jammer genoeg is de haas niet komen opdagen”, zegt hij.