De 15-jarige Louis Maurau van TC Brughia wil volgend seizoen alleen in mannen 1 aan de slag.
Volledig scherm
De 15-jarige Louis Maurau van TC Brughia wil volgend seizoen alleen in mannen 1 aan de slag. © VDB

Bruggeling Louis Maurau goed op dreef in mannen 2: “Net geen derde opeenvolgende toernooizege”

TennisHet enkeltoernooi van TC De Witte Beer is al decennia lang een heel hoog aangeschreven tennisevenement in onze provincie. Ook voor de editie 2021 was de belangstelling enorm en probeerden heel wat deelnemers dit toch prestigieus toernooi op hun palmares te zetten. 

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebarsten
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  De opbouwfase van Caruur Gent op het nieuwe seizoen is met veel inzet losgebar­sten

  De voorbereiding op de competitie in de EuroMillions League is volop aan de gang. Caruur Volley Gent speelt veel oefenwedstrijden om in het gewenste ritme te geraken. Het is de automatismen verbeteren en de ‘finetuning’ tussen de verschillende spelers aanscherpen, zodat het team van coach Jan Van Huffel op vrijdag 22 oktober aan de eerste confrontatie kan beginnen tegen Menen.