Glenn (l) en Stijn Van Wezer vormen een bijzonder duo bij ARB Hamme.
Volledig scherm
Glenn (l) en Stijn Van Wezer vormen een bijzonder duo bij ARB Hamme. © EVL

Broers Van Wezer maken dit seizoen het mooie weer bij ARB Hamme: “We wijzen nooit op elkaars fouten, anders zijn we kort van stof”

Futsal eerste nationaleWoensdag staat ARB Hamme voor een belangrijke verplaatsing naar Hasselt. Beide ploegen delen na acht speeldagen de achtste plaats. Wie wint, doet uitstekende zaken in de strijd om het behoud in eerste nationale. Bij de Hammenaren wordt gerekend op de diensten van het broederpaar Glenn (29) en Stijn (23) Van Wezer.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.