Britt Ruysschaert (2): "We kijken niet alleen uit naar het Belgisch kampioenschap beachvolleybal. Ook de internationale FIVB-manche in Leuven wordt speciaal."
Volledig scherm
Britt Ruysschaert (2): "We kijken niet alleen uit naar het Belgisch kampioenschap beachvolleybal. Ook de internationale FIVB-manche in Leuven wordt speciaal." © Geert Tresignie

Britt Ruysschaert: “Met Stephanie Van Bree moet een halve finale iedere week een minimumdoelstelling zijn”

BeachvolleybalHet beachvolleybalseizoen is opnieuw begonnen. Na een jaar afwezigheid op de verschillende stranden en dorpspleinen werd er veertien dagen geleden gestart met de openingsmanche in Ieper. Dit weekend kijkt iedereen uit naar de tweede editie van het het Belgisch kampioenschap. Naast het sportcentrum ‘De Lange Munte’ in Kortrijk duikt iedereen weer het zand in op de kersvers aangelegde terreinen.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Gerben Thijssen trekt met veel goesting en ambitie naar zijn tweede Vuelta: “Ik ben van niemand bang”
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen trekt met veel goesting en ambitie naar zijn tweede Vuelta: “Ik ben van niemand bang”

  Gerben Thijssen (Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux) staat vrijdag aan de start van de Ronde van Spanje. Het wordt ook meteen de tweede grote ronde voor de Genkenaar die in 2020 al een keer de Vuelta reed. Een wereld van verschil trouwens voor Thijssen, toen bij Lotto Soudal, die bij zijn nieuwe ploeg een boost van vertrouwen kreeg. “Ik ben er klaar voor en neen, ik ben van niemand bang. Ik ga voor ritwinst”, vertelt hij.