Libero Britt Rampelberg (l.) naast Britt Herbots. De Belgische topaanvalster scoorde alweer dertig punten.
Volledig scherm
Libero Britt Rampelberg (l.) naast Britt Herbots. De Belgische topaanvalster scoorde alweer dertig punten. © FIVB / RV

Britt Rampelberg (Yellow Tigers): “Tegen Argentinië moet de focus opnieuw heel scherp staan”

vrouwenvolleybalBritt Rampelberg en alle andere Yellow Tigers hebben meteen gemerkt dat er een groot verschil is tussen een poulefase op het WK volleybal in Nederland tegenover de tweede ronde. De Lennikse libero van de Belgische selectie heeft zich - samen met het hele team - tot in de tweede fase van deze kampioenschappen geknokt. Dan werden de Yellow Tigers meteen met de neus op de feiten gedrukt.

 1. Falko Geenens (E. Aalst) na vlotte winst tegen Sparta Petegem: “Eerste hattrick in mijn voetbalcarrière”
  Voetbal tweede nationale A

  Falko Geenens (E. Aalst) na vlotte winst tegen Sparta Petegem: “Eerste hattrick in mijn voetbalcar­riè­re”

  De prestatie van Eendracht Aalst tegen Sparta Petegem benaderde de perfectie. De kampioen van vorig seizoen werd in alle lijnen overpowered, dixit de bezoekende coach Bert Dhont. Het Aalsters overwicht werd uitgedrukt met een hattrick van Falko Geenens. En als je iemand dit gunt, dan is het wel de kapitein van Eendracht. De clubspeler van de wit-zwarten bij uitstek.
 2. Fleur Moors spoelt EK-kater door met winst in Kortrijk: “Nu focussen op de kampioenschappen”
  Veldrijden meisjes-junioren

  Fleur Moors spoelt EK-kater door met winst in Kortrijk: “Nu focussen op de kampioen­schap­pen”

  Fleur Moors (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft haar eerste overwinning van het seizoen beet. De Bocholtse was de beste in de juniorencross in Kortrijk. Daarmee spoelt ze haar forfait voor het EK in Namen door. “Het heet toch wel even diep gezeten. Ik verwachtte veel van het Europees kampioenschap, de valpartij heet pijn gedaan. Letterlijk en figuurlijk”, vertelt Fleur Moors die de komende weken de cross en haar studies moet combineren.
 3. Kevin Huysmans ontbindt eindelijk nog eens z'n duivels en bezorgt KGR Katelijne met hattrick 3-4-zege bij Oppuurs: “De aanvoer is terug”
  voetbal 2pa

  Kevin Huysmans ontbindt eindelijk nog eens z'n duivels en bezorgt KGR Katelijne met hattrick 3-4-zege bij Oppuurs: “De aanvoer is terug”

  Groen-Rood Katelijne zet zijn opmars verder. Nadat het vorige week zijn tweede seizoenszege boekte tegen Bonheiden (3-1), was het zaterdagavond opnieuw raak, 3-4 werd het bij Oppuurs. Grote man bij de bezoekers was (eindelijk nog eens) Kevin Huysmans. De voormalige topschutter had voor het duel met Oppuurs amper vier keer gescoord en dus deed zijn eerste hattrick van het seizoen zichtbaar deugd.