Britt Rampelberg: "Dit jaar willen we een beter resultaat neerzetten en de beker mee naar huis nemen."
Volledig scherm
Britt Rampelberg: "Dit jaar willen we een beter resultaat neerzetten en de beker mee naar huis nemen." © Geert De Rycke

Britt Rampelberg (Asterix Avo): “De bekerfinale is een uniek moment tijdens ieder volleybalseizoen”

volleybalBritt Rampelberg uit Lennik is zondag aan haar tweede bekerfinale toe. Vorig jaar stond ze met Asterix Avo nog aan de verliezende kant van het net. “Dit jaar willen we het tegen VC Oudegem beter doen en de beker mee naar huis nemen”, klinkt de libero van Asterix Avo vastbesloten. “Bij Oudegem staan er verschillende speelsters met wie ik in de topsportschool zat en met wie ik samenspeelde in de nationale jeugdselecties.”

 1. Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen starten in Arctic Rally Finland: “We maken jongensdroom waar”
  AUTOSPORT

  Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen starten in Arctic Rally Finland: “We maken jongens­droom waar”

  Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen staan vanaf vrijdag voor één van de mooiste sportieve uitdagingen van hun leven. Samen trekken de twee West-Vlamingen naar het hoge noorden waar ze drie dagen lang ijs en sneeuw zullen trotseren tijdens de tweede manche van het WK Rally. In de Arctic Rally Finland doet het duo het met een Skoda Fabia Rally2 met als enige ambitie heelhuids de finish te bereiken, iets na de middag op zondag.
 2. Saturnus-coach Audry Frankart wordt ook trainer van N2 Guibertin: “Geen enkele avond meer vrij”

  Saturnus-coach Audry Frankart wordt ook trainer van N2 Guibertin: “Geen enkele avond meer vrij”

  Na een weekend rust omwille van de bekerfinale neemt Saturnus Michelbeke het zaterdagavond op tegen uitgerekend bekerfinalist Oudegem. Op papier een loodzware opdracht voor Michelbeke dat sowieso met het verlies van Radovic en Longeval twee belangrijke schakels mist. Inmiddels heeft Michelbeke zijn kern voor volgend seizoen zo goed als rond en de Brakelse club trekt daarbij resoluut de Belgische kaart.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Dirk Dehandschutter is nieuwe voorzitter van SK Oetingen: “Ik keer terug naar mijn roots”
  Voetbal derde provinciale D

  Dirk Dehand­schut­ter is nieuwe voorzitter van SK Oetingen: “Ik keer terug naar mijn roots”

  De coronalockdown laat sportclubs toe om zich te reorganiseren. Ook bij derdeprovincialer SK Oetingen kwam er bestuurlijke verandering. Dirk Dehandschutter wordt de nieuwe voorzitter van de voetbalclub. Zijn aanstelling is deels verrassend, maar onlogisch is ze nu ook weer niet. De nieuwe voorzitter komt over van het wielrennen, maar had in het verleden wel banden met het voetbal.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart