Voor een doorbraak op het hoogste niveau bij KV Kortrijk is het nog te vroeg voor Brice Verkerken (20), maar bij Aalst komt de centrale verdediger vol aan de bak.
Volledig scherm
Voor een doorbraak op het hoogste niveau bij KV Kortrijk is het nog te vroeg voor Brice Verkerken (20), maar bij Aalst komt de centrale verdediger vol aan de bak. © Geert De Rycke

Brice Verkerken (Eendracht Aalst): “Enthousiaste aanhang gaf de doorslag bij mijn keuze”

Voetbal tweede nationale BLast-minute transfer Brice Verkerken, op uitleenbasis van KV Kortrijk, voelt zich bij Eendracht Aalst in zijn sas. De 20-jarige centrale verdediger verkoos het wit-zwarte shirt van de Ajuinen boven het wit-blauwe van eerstenationaler SK Heist en met die keuze is hij een gelukkige voetballer.

 1. Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessureleed”
  VOETBAL

  Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessure­leed”

  Begin dit jaar lichtte Jasper Van Der Heyden, zoon van ex-Rode Duivel en Club Brugge-coryfee Stephan Van Der Heyden, zijn keuze voor de Faeröer Eilanden al toe in deze krant. En die keuze bleek nu ook de juiste, want afgelopen weekend kroonde de 26-jarige winger zich voor het eerst in zijn carrière tot kampioen met het plaatselijke Klaksvík. Omwille van blessureleed was het aandeel van Van Der Heyden kleiner dan hij zelf had gehoopt, maar de cijfers spreken voor zich. Met nog 3 wedstrijden op het programma is Klaksvík na 22 zeges en 2 gelijke spelen nog steeds ongeslagen.
 2. Berlaar-Heikant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Ber­laar-Hei­kant schiet weinig op met puntje tegen Witgoor: “Door de vele gekwetsten is het roeien met de riemen die we hebben”

  Derdenationaler Berlaar-Heikant kon zondag voor de eerste keer dit seizoen de nul op het bord houden. Zelf wisten de jongens van Peter Claessens ook geen doelpuntje te maken, waardoor de wedstrijd tegen Witgoor op 0-0 eindigde. Met dat ene puntje schiet Berlaar-Heikant weinig op, maar gezien de vele gekwetsten is één puntje beter dan geen, natuurlijk.
 1. Quinten Hermans en Laura Verdonschot duiken de Zonhovense kuil in
  Veldrijden

  Quinten Hermans en Laura Verdon­schot duiken de Zonhovense kuil in

  Belgian Cycling maakte maandag de selectie voor de Wereldbekercross in Zonhoven bekend. Zoals verwacht is het aantal Limburgers dat aan de start komt beperkt. Enkel Quinten Hermans (Tormans CX Team) en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) zijn er zondag bij. Hermans keerde deze week terug uit de VS waar hij drie wereldbekercrossen reed. Laura Verdonschot reed de voorbije weken ook in het buitenland, onder meer in Spanje en Tsjechië.