Brent Van Moer betaalde woensdag op het BK tijdrijden in Ingelmunster leergeld.
Volledig scherm
Brent Van Moer betaalde woensdag op het BK tijdrijden in Ingelmunster leergeld. © Geert De Rycke

Brent Van Moer met steun van supporters naar BK: “Het wordt een open kampioenschap”

Wielrennen profsBrent Van Moer groeide tijdens het voorbije voorjaar uit tot een van de revelaties in het peloton. Woensdag werd hij achtste op het Belgische kampioenschap tijdrijden. Niet slecht, maar ook geen hoogvlieger. Zondag mag hij het BK op de weg afwerken in Waregem.

 1. KSK Heist scoort 8 keer in oefenwedstrijd bij Berlaar-Heikant, maar ziet twee spelers met een mogelijk ernstige blessure uitvallen

  KSK Heist scoort 8 keer in oefenwed­strijd bij Ber­laar-Hei­kant, maar ziet twee spelers met een mogelijk ernstige blessure uitvallen

  KSK Heist maakte er woensdag, op het veld van Berlaar-Heikant uit 3de nationale, een ware doelpuntenkermis van. Acht keer stonden de spelers van Heist aan het kanon, vijf doelpunten voor de rust, drie erna. Na nederlagen tegen Union (1-3), Lierse-Kempenzonen (1-4) en de beloften van Standard (1-3) is dit pas de eerste overwinning voor de club uit 1ste amateur in de voorbereiding.
 2. Woensdag Trofee van Vlaanderen voor junioren zonder tweedejaars Gerben Dewinter: “Omwille van het UC-reglement”
  Wielrennen juniores

  Woensdag Trofee van Vlaanderen voor junioren zonder tweede­jaars Gerben Dewinter: “Omwille van het UC-reglement”

  De wegen van de wielerfans leiden woensdag en donderdag naar Reningelst. Eerst is er voor junioren de Trofee van Vlaanderen en vervolgens staat de Internatie voor beloften en elite zonder contract op het programma. Tweedejaarsjunior Gerben Dewinter uit Voormezele staat met Gaverzicht-Be Okay niet aan de start. Van vrijdag tot en met zondag reed hij de Oberösterreich Juniorenrundfahrt.