Brent Van de Kerkhove reed in Lokeren zijn laatste koers als elite zonder contract.
Volledig scherm
Brent Van de Kerkhove reed in Lokeren zijn laatste koers als elite zonder contract. © GDR

Brent Van de Kerkhove wordt op zijn 26ste prof bij Tarteletto-Isorex: “Deze kans mocht ik niet laten schieten”

Op zijn zesentwintigste krijgt Brent Van de Kerkhove de mogelijkheid om als prof aan de slag te gaan bij Tarteletto-Isorex. De Geraardsbergenaar beseft dat het een laatste gelegenheid is om bij de beroepsrenners een kans te krijgen. De voorbije jaren investeerde Van de Kerkhove in zijn wielercarrière en dat lijkt nu beloond te worden.

 1. Trainster An Jacobs (FC Alken): “Sinds de promotie naar tweede nationale speelden we slechts drie wedstrijden. De meisjes missen het voetbal enorm”

  Trainster An Jacobs (FC Alken): “Sinds de promotie naar tweede nationale speelden we slechts drie wedstrij­den. De meisjes missen het voetbal enorm”

  Na een razendsnelle nek aan nek race met Esperanza Pelt, kroonde FC Alken zich vorig seizoen tot kampioen in de eerste provinciale van het Limburgs vrouwenvoetbal. De promotie naar tweede nationale leverde de Alkense meisjes nog niet veel speelvreugde op. Door het coronavirus werden maar drie competitiewedstrijden gespeeld. “De meisjes kijken echt uit naar de herstart van de competitie. Ze missen het voetbal enorm”, zegt trainster An Jacobs.
 1. Lefevere over Cavendish: "Ik denk zeker dat hij nog van dienst kan zijn"
  Play

  Lefevere over Cavendish: "Ik denk zeker dat hij nog van dienst kan zijn"

 2. Wout van Aert: "Hoop duels met Mathieu in veld uit te vechten, zoals vroeger"
  Play

  Wout van Aert: "Hoop duels met Mathieu in veld uit te vechten, zoals vroeger"