Voor de wedstrijd tegen Booischot bracht men bij Schriek een eerbetoon aan hun 7-jarig jeugdspelertje Xander die overleed aan de gevolgen van een hersentumor.
Volledig scherm
Voor de wedstrijd tegen Booischot bracht men bij Schriek een eerbetoon aan hun 7-jarig jeugdspelertje Xander die overleed aan de gevolgen van een hersentumor. © KSV Schriek / RV

Brent Van Craen en KSV Schriek ontvangen Ramsel als ongeslagen leider: “Met een bredere kern beter doen dan vorig seizoen”

voetbal derde provinciale BKSV Schriek zag vorig seizoen de promotie door de vingers glippen in de eindronde, maar die ontgoocheling lijken de troepen van James Van Vaerenbergh helemaal te hebben doorgespoeld. Dit seizoen staan Brent van Craen en zijn maats immers als enige bovenaan de stand met het maximum van twaalf op twaalf.

  1. Eerste speelminuten voor Arne Scheldeman (Eendracht Wervik) tegen SK Roeselare-Daisel: “In onze situatie is het elke week van moeten”
    voetbal derde amateur

    Eerste speelminu­ten voor Arne Scheldeman (Eendracht Wervik) tegen SK Roeselare-Dai­sel: “In onze situatie is het elke week van moe­ten”

    Eendracht Wervik hoopte na de overwinning vorige week op Eendracht Aalter een reeks neer te zeggen. Zaterdag thuis tegen SK Roeselare-Daisel liep het evenwel uit op een sisser (0-3). Enig pluspunt is het wederoptreden van centrale verdediger Arne Scheldeman en nieuwkomer Gianni Lingier die het opnam tegen zijn ex-ploeg.