Brent Lippens veroverde zondag in Hamme de Belgische titel in het veldrijden voor veertienjarige aspiranten.
Volledig scherm
Brent Lippens veroverde zondag in Hamme de Belgische titel in het veldrijden voor veertienjarige aspiranten. © Geert De Rycke

Brent Lippens soleert naar Belgische titel: “Met overschot in het wiel van Vlaamse kampioen, dus trok ik door”

veldrijden aspirantenEeklonaar Brent Lippens (13) veroverde zondag in Hamme met veel overtuiging de Belgische veldrittitel. De pion van Team Keukens Buysse kon Vlaams kampioen Seppe Sprangers meer dan een halve minuut achterstand aansmeren.

 1. Maaseik-manager Dieter Leenders is blij dat er weer volk op de tribunes zit: “Vijftig of vijfhonderd, vooral opgelucht dat het weer kan”
  Volleybal Euromillions League

  Maas­eik-manager Dieter Leenders is blij dat er weer volk op de tribunes zit: “Vijftig of vijfhon­derd, vooral opgelucht dat het weer kan”

  Greenyard Maaseik neemt het na de Europese verplaatsing naar Moskou zaterdag in eigen huis op tegen Menen. Het wordt een bijzondere wedstrijd, want voor het eerst sinds eind november zijn er weer supporters toegelaten. Daarnaast is het misschien de laatste keer dat Menen op bezoek komt in de Steengoed Arena, want de West-Vlamingen trekken op het einde van het seizoen de stekker eruit. “Heel erg jammer, met Menen verdwijnt een traditieclub. Of dat Maaseik ook kan gebeuren? Niet zo snel, maar corona heeft wel gaten geslagen”, vertelt manager Dieter Leenders.
 2. Bart De Craemer: “Ik geloof in het project dat we bij VV Zomergem uittekenden”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Bart De Craemer: “Ik geloof in het project dat we bij VV Zomergem uitteken­den”

  KVV Zomergem trekt bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen naar coleider KSK Maldegem. Een stunt mag, maar de rood-witten zitten met hun gedachten al bij volgend seizoen. Bestuurlijk ziet het plaatje er een stuk anders uit. Filip Bauters neemt de rest van het seizoen de rol van T1 voor zijn rekening. Volgend seizoen neemt Bart De Craemer (48, ex-trainer van onder meer SK Bellem, VVE Hansbeke en Nazareth) de sportieve fakkel over. We voelden hem en bestuurslid Cédric De Bouvre aan de tand.