Brent Laes viert zijn eerste doelpunt als prof.
Volledig scherm
Brent Laes viert zijn eerste doelpunt als prof. © Belga

Brent Laes en Lierse trekken met vertrouwen naar Lommel: “Stilaan mogen we naar boven kijken”

Voetbal 1BHet zijn mooie sportieve tijden voor Brent Laes (21). Met Lierse begon de linksback goed aan de competitie (zeven op twaalf) en bovendien maakte Laes zelf vorig weekend zijn eerste doelpunt als prof. “Na onze zege tegen RWDM mogen we stilaan naar boven kijken”, zegt Laes in aanloop naar de match op Lommel.

 1. Nieuwbakken trainer Cedric Pipeleers wil Helson snel naar een veilige plaats loodsen: “Alle neuzen in dezelfde richting en kopjes omhoog”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Nieuwbak­ken trainer Cedric Pipeleers wil Helson snel naar een veilige plaats loodsen: “Alle neuzen in dezelfde richting en kopjes omhoog”

  Bij zijn eerste stappen als trainer van eersteprovincialer Helson sleepte Cedric Pipeleers vorig weekend bij ex-ploeg Zonhoven meteen een draw uit de brand. Het was een verdiend punt en dan ook een terecht eerste succesje. Met Alken komt dit weekend de nummer vier uit de klassering op bezoek. “Alken is een stabiele club, die niet toevallig hoog in de klassering staat. Toch zijn we niet kansloos”, klinkt Pipeleers strijdvaardig.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.