De Zwalmse pocketaanvaller Brecht Van de Wattijne, die op Ardennen in de zestien twee keer foutief werd gestuit, probeert zich te ontdoen van Bart Polet.
Volledig scherm
De Zwalmse pocketaanvaller Brecht Van de Wattijne, die op Ardennen in de zestien twee keer foutief werd gestuit, probeert zich te ontdoen van Bart Polet. © Geert De Rycke

Brecht Van de Wattijne (SK Munkzwalm): “Plan goed uitgevoerd, dus is zege bij Ardennen verdiend”

voetbal eerste provincialeNa een eerste thuiszege heeft SK Munkzwalm een eerste uitoverwinning beet. Blauw-wit won met 1-2 bij KVV Vlaamse Ardennen. Dankzij twee strafschoppen van Jonathan Ulens, telkens na overtredingen op Brecht Van de Wattijne.

  1. Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent mogen spelen, is een beloning voor onze fraaie bekercampagne”
    voetbal tweede nationale B

    Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent mogen spelen, is een beloning voor onze fraaie bekercam­pag­ne”

    Als woensdagavond om 20 uur de 1/16de finale tussen AA Gent en SV Belisia op gang geschoten wordt, zullen bij de bezoekers allicht een aantal mensen terugblikken op eerdere ontmoetingen met KV Mechelen en RSCA Anderlecht. Referentiepunten uit de voorbije tien jaar voor Spouwen-Mopertingen, met Bilzen-Waltwilder samengesmolten tot SV Belisia. Mooie herinneringen aan onvergetelijke voetbalverhalen van een vereniging, die in haar eerste fusiemaanden aan de buitenwacht probeert te bewijzen meer dan een club te willen zijn. Conform haar missie profileert SV Belisia zich als een gezonde, ambitieuze en gezellige club met een sterke lokale, maatschappelijke verankering.