Uitblinker Brecht Cnockaert houdt Jens Vandepontseele af.
Volledig scherm
Uitblinker Brecht Cnockaert houdt Jens Vandepontseele af. © Geert De Rycke

Brecht Cnockaert helpt HO Kalken met hattrick aan 5-1-zege in topper: “Munkzwalm maakte het ons moeilijker dan score doet vermoeden”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEIn de topper tegen SK Munkzwalm bevestigde HO Kalken dat het momenteel een maatje te groot is voor de concurrentie in eerste provinciale. Brecht Cnockaert scoorde drie keer en hielp een efficiënt Hogerop aan een duidelijke 5-1-zege.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Belofte Jordy Vanweerts (KVK Tienen) pikt opnieuw zijn goaltje mee op bezoek bij Olympia Wijgmaal: “Nu niet beginnen zweven”
  voetbal eerste nationale

  Belofte Jordy Vanweerts (KVK Tienen) pikt opnieuw zijn goaltje mee op bezoek bij Olympia Wijgmaal: “Nu niet beginnen zweven”

  Op de herstart van de competitie is het nog even wachten, zeker nu ook de competitiematch van volgende zondag tegen Club Luik niet doorgaat. Ondertussen werken ze bij KVK Tienen wel vlijtig hun oefenprogramma af. Met succes overigens, want net als tegen Houtvenne en Hades werd zondagmiddag op Olympia Wijgmaal opnieuw de nul gehouden en terwijl ook drie keer gescoord.