Dante Vanzeir (l.) en Brecht Capon (KVO, rechts) vechten om de bal.
Volledig scherm
Dante Vanzeir (l.) en Brecht Capon (KVO, rechts) vechten om de bal. © BELGA

Brecht Capon (KV Oostende) na 1-7 tegen Union: “Pijnlijkste avond uit m’n carrière”

VOETBAL EERsTE KLASSE AEen nederlaag die nog even zal blijven kleven. KVO verloor in eigen huis met 1-7 tegen de autoritaire leider Union na een ronduit belabberde prestatie. “We hebben het dieptepunt bereikt”, zucht kapitein Brecht Capon, nu Oostende een 0 op 12 pakt. 

 1. Liam Prez weg bij Knokke en nieuw bij KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikkeling en om meer speelminuten te hebben”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Liam Prez weg bij Knokke en nieuw bij KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikke­ling en om meer speelminu­ten te hebben”

  Wegens te veel blessures en coronabesmettingen bij de tegenstander, ziet KVK Westhoek de oefenwedstrijd zondagvoormiddag bij eersteprovincialer White Star Lauwe in het water vallen. Nieuwkomer Liam Prez (21) geniet dus van een vrij weekend. Hij verliet FC Knokke voor het team van trainer Bruno Debo. Bij de kustploeg was hij bezig aan zijn derde seizoen.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”
  Voetbal 1A

  Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”

  Opmerkelijke vaststelling: sinds Beerschots terugkeer op het hoogste niveau won het al elke keer van Racing Genk. Zondag hoopt Beerschot een vierde opeenvolgende zege te kunnen pakken tegen de Limburgers, want de hekkensluiter heeft de punten broodnodig. “We gaan het Genk met viriel spel moeilijk proberen te maken”, zegt trainer Javier Torrente.