Brecht Capon heeft een blessureperiode achter de rug.
Volledig scherm
Brecht Capon heeft een blessureperiode achter de rug. © Photo News

Brecht Capon (KV Oostende) maakt aanspraak op nieuwe basisstek: “Verlost van kwaaltjes na prima voorbereiding”

voetbal jupiler pro leagueMoney time voor KV Oostende. Zaterdagavond gaan ze op bezoek bij Seraing om uit de degradatiezorgen te blijven. “Dit is een sleutelmatch”, beseft ook Brecht Capon, die vorig weekend na wat kwaaltjes in de basis mocht beginnen.

 1. Lucas Cortvriendt (VC Ardooie): “We genieten met volle teugen van ons leidersstatuut”
  voetbal tweede provinciale B

  Lucas Cort­vriendt (VC Ardooie): “We genieten met volle teugen van ons leiderssta­tuut”

  Geen wijzigingen het voorbije weekend in de top van het klassement van tweede provinciale B. De drie toppers wonnen immers hun match: naast SV Bredene en Jong Male bracht ook lijstaanvoerder VC Ardooie de korte verplaatsing naar Dosko Beveren tot een goed einde. De troepen van coach Pieter-Jan Ghyselen blijven zo op kop met een bonus van respectievelijk vier en vijf punten op achtervolgers SV Bredene en Jong Male.
 2. Jarne Lesuisse (Limburg United): “Knappe collectieve prestatie tegen Spirou Charleroi”
  basketbal bnxt-league

  Jarne Lesuisse (Limburg United): “Knappe collectie­ve prestatie tegen Spirou Charleroi”

  Deze week kreeg Limburg United het verschrikkelijke nieuws te verwerken van de zware knieblessure voor Quentin Serron. De Belgian Lion blesseerde zich op training en scheurde zijn voorste kruisbanden af. Met de komst van Spirou Charleroi moest T1 Raymond Westphalen het ook nog stellen zonder Maxime De Zeeuw en de Amerikaanse spelmaker Alex Stein. Het werd een spannende, aangename partij tegen Charleroi. Lange tijd een close-game, maar een collectief sterk United met een glansrol voor topschutter Jonas Delalieux, Cliff Hammonds en een sublieme Jarne Lesuisse kon in een zinderende slotfase verdiend (90-78) de punten in de Alverberg houden.