Brecht Capon (r.) in duel met Faiz Selemani van KV Kortrijk.
Volledig scherm
Brecht Capon (r.) in duel met Faiz Selemani van KV Kortrijk. © Photo News

Brecht Capon (KV Oostende) duidelijk na verlies op Kortrijk: “We redden het niet elke week met louter twintig goeie minuten”

VOETBAL EERSTE KLASSE AKV Oostende zag op bezoek bij KV Kortrijk een einde komen aan een reeks van vier ongeslagen matchen. Terwijl tegen Sint-Truiden (1-1) en Cercle Brugge (2-1) ondanks matig voetbal toch nog punten werden gehaald, liep het tegen de ‘Veekaa’ fout af: 1-0. “We zullen het niet elke week redden met louter en alleen 20 goeie minuten", zucht rechtsachter Brecht Capon. 

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Kevin De Wannemaeker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiëntie ontbraken”

  Kevin De Wannemae­ker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiën­tie ontbraken”

  Na bijna twee jaar zonder nederlaag maakte leider KVK Ninove zaterdavond nog eens kennis met een verliesbeurt. De vooral voor de rust onherkenbare groenhemden slikten de voorbije twaalf wedstrijden amper zes doelpunten, maar kregen tegen een gretig Harelbeke er plots vier om de oren. Ondanks het verlies blijft Ninove ook na deze speeldag aan de leiding van het klassement. Eerste achtervolger Zwevele kwam immers niet in actie.