Brecht Capon (r.) in duel met Faiz Selemani van KV Kortrijk.
Volledig scherm
Brecht Capon (r.) in duel met Faiz Selemani van KV Kortrijk. © Photo News

Brecht Capon (KV Oostende) duidelijk na verlies op Kortrijk: “We redden het niet elke week met louter twintig goeie minuten”

VOETBAL EERSTE KLASSE AKV Oostende zag op bezoek bij KV Kortrijk een einde komen aan een reeks van vier ongeslagen matchen. Terwijl tegen Sint-Truiden (1-1) en Cercle Brugge (2-1) ondanks matig voetbal toch nog punten werden gehaald, liep het tegen de ‘Veekaa’ fout af: 1-0. “We zullen het niet elke week redden met louter en alleen 20 goeie minuten", zucht rechtsachter Brecht Capon. 

 1. Leider Westerlo buigt tegen Moeskroen 0-2-achterstand nog om naar spectaculaire 4-3-overwinning.
  Voetbal eerste klasse B

  Leider Westerlo buigt tegen Moeskroen 0-2-achter­stand nog om naar spectacu­lai­re 4-3-overwin­ning.

  De toeschouwers in het Kuipje hebben zondagmiddag waar voor hun geld gekregen. In een knotsgek spektakelstuk tegen Excelsior Moeskroen wist KVC Westerlo zijn voorsprong op de concurrentie verder uit te diepen tot dertien punten. De leider in 1B keek bij de rust nochtans tegen een 0-2-achterstand aan, maar wist die scheve situatie finaal nog om te buigen naar een 4-3-zege.
 2. Jiri Vermeulen: “Vamos past perfect in de top drie van de klassering in tweede nationale”

  Jiri Vermeulen: “Vamos past perfect in de top drie van de klassering in tweede nationale”

  Vamos Stekene Sint Gillis Waas heeft de strijd om de tweede plaats zeer nipt moeten afstaan aan Balti Kortrijk na een spannende 2-3 confrontatie. “Wanneer er publiek zou geweest zijn, dan hadden ze ongetwijfeld genoten van deze topaffiche”, merkt Vamos-coach Vermeulen op. “We winnen de eerste set eigenlijk vrij vlot. We komen 1-2 achter en we beuken in de vierde set de kans op een overwinning open via een tiebreak. Dan bleken de bezoekers toch iets te sterk.”