Red Lion Nicolas de Kerpel scoorde in de wedstrijd tegen Gantoise de eerste twee doelpunten voor Herakles.
Volledig scherm
PREMIUM
Red Lion Nicolas de Kerpel scoorde in de wedstrijd tegen Gantoise de eerste twee doelpunten voor Herakles. © ION Hockey League / RV

Braxgata pakt punt op Dragons en Herakles wint van Gantoise: de play-offs blijven mogelijk

hockey ION hockey leagueBraxgata maakte op speeldag zestien een einde aan de perfecte reeks van Dragons na de winterstop. In het park van Brasschaat werd het 1-1. In Lier mocht Herakles juichen met 4-3-winst tegen Gantoise. Zowel Braxgata als Herakles zijn in de strijd om de play-offs nog steeds niet uitgeteld.

 1. HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioenstitel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioens­ti­tel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”

  Patro Eisden kroonde zich zaterdagavond met grote onderscheiding tot de terechte kampioen in eerste nationale. In een sfeerrijk en volgelopen stadion namen de Maaslanders na de rust de maat van Dessel Sport en zetten met het binnenrijven van de kampioenstitel de kers op de taart van een schitterend seizoen. De ontlading was enorm. “Als je vier weken voor het competitieslot de promotie reeds in handen hebt en daarna ook nog de titel pakt, geeft dat een onbeschrijflijk gevoel. Je kan daar alleen maar van dromen”, genoot Stijn Stijnen.
  Maasmechelen
 2. Spelers en coach SK Beveren hopen op vertrouwen van het bestuur: “Het heeft geen zin om opnieuw van nul te beginnen”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  Spelers en coach SK Beveren hopen op vertrouwen van het bestuur: “Het heeft geen zin om opnieuw van nul te beginnen”

  Enorme ontgoocheling, maar ook kameraadschap en honger om dit verhaal verder te zetten, dat was de toon na het missen van de promotie bij SK Beveren. De spelersgroep en coach Wim De Decker hopen van het bestuur het vertrouwen te krijgen om het met deze groep volgend seizoen nog eens te proberen. Uiteraard bleef ook de uitwedstrijd op Virton hangen. “Een veld waarop ik m'n hond nog niet zou uitlaten.”