Branko Gronski (l.) effende tegen KVK Beringen mee het pad naar een deugddoende zege.
Volledig scherm
Branko Gronski (l.) effende tegen KVK Beringen mee het pad naar een deugddoende zege. © Guy Meurs

Branko Gronski zet KFC Diest mee op weg naar een deugddoende 0-3-zege bij KVK Beringen: “Altijd in onszelf blijven geloven”

voetbal derde nationale BKFC Diest weet weer wat winnen is. Na een mindere periode met slechts twee punten uit vijf matchen en zonder één enkel doelpunt, knoopte het Warandeteam zaterdagavond weer aan met een deugddoende 0-3-zege op het veld van KVK Beringen, de club waar ex-Diestenaars Kurt Van de Paar en Herwig van Sweevelt momenteel de sportieve leiding in handen hebben.

  1. Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”
    voetbal tweede amateur A

    Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”

    FC Gullegem zorgde thuis tegen ex-eersteklasser Eendracht Aalst voor spektakel. Tegen de bij momenten technisch betere bezoekers won het na een doelpunt op de counter. De Ajuinen eindigden met negen man. In de strijd om het behoud doet Gullegem alvast een heel goede zaak. Sedert de trainerswissel is het bovendien al zes wedstrijden ongeslagen.