Brandan Stith deponeert de bal in de korf.
Volledig scherm
Brandan Stith deponeert de bal in de korf. © Vertommen

Brandan Stith met Leuven Bears onderuit in Charleroi: “Moment van de waarheid breekt aan”

Basketbal Euromillions LeagueLeuven Bears heeft geen punten kunnen oogsten in Charleroi. De 70-65-nederlaag zorgde ervoor dat de ploeg op de zesde plaats in de rangschikking blijft staan. Een goede tweede helft volstond niet om aanspraak te kunnen maken op meer. Vrijdagavond trekken de Leuvenaren naar Phoenix Brussels.

 1. Dominika Sobolska is terug in België met de Yellow Tigers: “Vechtersmentaliteit is het handelsmerk van nationale selectie”
  VOLLEYBAL

  Dominika Sobolska is terug in België met de Yellow Tigers: “Vechters­men­ta­li­teit is het handels­merk van nationale selectie”

  De Yellow Tigers speelden zondagavond een oefenwedstrijd tegen Nederland als voorbereiding op de Volley Nations League die op het einde van deze maand van start gaat. Op twee velden tegelijkertijd kreeg de hele Belgische selectie de gelegenheid om zich te tonen tegen de lange Nederlandse meiden. Dominika Sobolska uit Roeselare is blij om terug bij de nationale volleybalselectie te zijn.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei