Doelman Bram Meyers op stage met de futsal Red Devils. Het nationaal futsalteam telt met Met Joren Paulus en Kenneth Vanderheyden (beiden Renolim Borgloon), Dries Vrancken (FULL Hasselt) en Bram Meyers (Halle-Gooik) vier Limburgers in de selectie.
Volledig scherm
Doelman Bram Meyers op stage met de futsal Red Devils. Het nationaal futsalteam telt met Met Joren Paulus en Kenneth Vanderheyden (beiden Renolim Borgloon), Dries Vrancken (FULL Hasselt) en Bram Meyers (Halle-Gooik) vier Limburgers in de selectie. © Demey

Bram Meyers wil zich met België plaatsen voor EK futsal in Nederland: “We gaan in de thuiswedstrijden tegen Finland en Montenegro voluit voor winst”

Futsal Eerste nationaleHet zijn drukke tijden voor Maasmechelaar Bram Meyers. Deze week is de goalie van Halle-Gooik op stage met zijn clubteam. Aansluitend trekt hij met de Futsal Red Devils op afzondering in Luik.  Daar bereidt het nationaal futsalteam de kwalificatiewedstrijden voor het EK tegen Finland en Montenegro voor. “We zijn echt gefocust op dat EK en willen met zes op zes een goede start nemen”, klinkt Meyers vastberaden.  

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Pauline Rigouts (Athenas Lummen): “In Waregem gaan we voor tweede zege van het seizoen”
  basketbal top division 1 vrouwen

  Pauline Rigouts (Athenas Lummen): “In Waregem gaan we voor tweede zege van het seizoen”

  Na de knappe prestatie tegen topteam Namen deden de meisjes van coach Philip Wolk vertrouwen op voor de komende partij zaterdagavond in Waregem. Athenas Lummen zet de laatste jaren vol in op eigen jeugd en één van die jonge talenten uit eigen kweekvijver is Pauline Rigouts (18), die vorige week thuis tegen Namen kon wederoptreden. De belofte van het afgelopen jaar wil in Waregem voor de tweede zege gaan van het seizoen.
 1. Stijn Vreven na gemiste start op play-offkoers met Slovaakse eersteklasser AS Trençin: “Niet zomaar een buitenlands avontuur”
  Voetbal

  Stijn Vreven na gemiste start op play-off­koers met Slovaakse eersteklas­ser AS Trençin: “Niet zomaar een buiten­lands avontuur”

  Stijn Vreven werd in oktober 2019 ontslagen bij Beerschot en zes maanden later zat hij op de eerste rij toen Sporting Lokeren in volle coronacrisis failliet ging. Maar veel tijd om te piekeren had de 47-jarige Hasselaar niet. De Slovaakse eersteklasser AS Trençin bood al snel een nieuwe uitdaging en na een moeilijke start, kreeg de coach zijn ploeg intussen helemaal op de rails.
 2. Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen starten in Arctic Rally Finland: “We maken jongensdroom waar”
  AUTOSPORT

  Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen starten in Arctic Rally Finland: “We maken jongens­droom waar”

  Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen staan vanaf vrijdag voor één van de mooiste sportieve uitdagingen van hun leven. Samen trekken de twee West-Vlamingen naar het hoge noorden waar ze drie dagen lang ijs en sneeuw zullen trotseren tijdens de tweede manche van het WK Rally. In de Arctic Rally Finland doet het duo het met een Skoda Fabia Rally2 met als enige ambitie heelhuids de finish te bereiken, iets na de middag op zondag.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart