Joeri Serruys (l.) op een beeld uit de wedstrijd bij Kluisbergen Sportief. Hij draagt tegenwoordig bij Nokere-Kruishoutem de aanvoerdersband.
Volledig scherm
Joeri Serruys (l.) op een beeld uit de wedstrijd bij Kluisbergen Sportief. Hij draagt tegenwoordig bij Nokere-Kruishoutem de aanvoerdersband. © Geert De Rycke

Bram Decuyper met Nokere-Kruishoutem te sterk voor Winnik: “Ik hoop dat zege begin is van goeie reeks”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BIs KVC Nokere-Kruishoutem na de trainerswissel op de goeie weg? Het lijkt erop. Na het gelijkspel bij Denderleeuw volgde een duidelijke zege thuis tegen Winnik (4-1). Woensdag zakt Edeboys naar de Kruishoutemse Kerkakkers af.

 1. Donkere wolken boven topper Zwevezele-Olsa Brakel: “Al minstens drie coronagevallen waaronder onze twee doelmannen”
  Voetbal tweede nationale A

  Donkere wolken boven topper Zwevezele-Ol­sa Brakel: “Al minstens drie coronage­val­len waaronder onze twee doelmannen”

  Met het duel tussen Voorwaarts Zwevezele en Olsa Brakel staat er zondagnamiddag normaal gezien een aantrekkelijke affiche op de kalender. Of die topper evenwel kan gespeeld worden, is nog een groot vraagteken. Zo kampt Olsa Brakel al met minstens drie coronagevallen waaronder de twee doelmannen en werden twee jongens deze week ziek. De club beraadt zich daarom nog om de wedstrijd van zondag al dan niet te laten uitstellen. Ook de match tussen Dikkelvenne en Racing Gent wordt om die reden uitgesteld.
 2. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.
 3. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.