Ludovic Buysens (l.) heeft meer dan honderd wedstrijden in eerste klasse op de teller staan, terwijl Sebastiaan Cordie zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot en niet ver van Jan Breydel woont.
Volledig scherm
Ludovic Buysens (l.) heeft meer dan honderd wedstrijden in eerste klasse op de teller staan, terwijl Sebastiaan Cordie zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot en niet ver van Jan Breydel woont. © Geert De Rycke

Brakelse tenoren blikken vooruit op bekertopper tegen Club Brugge: “Kwaliteitsverschil opvangen met ons enthousiasme”

voetbal beker van belgiëGeen Brakelse volksverhuizing woensdagavond richting Brugge, waar het plaatselijke Olsa de landskampioen bekampt in de 1/16de finales van de beker van België. Amper twee bussen zullen de verplaatsingen maken. Eentje met de spelers en eentje met het Brakelse bestuur. En dat voor de belangrijkste wedstrijd uit de geschiedenis van de club. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”
  Play

  Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”

 2. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"