De thuiswedstrijd van Lindemans Aalst tegen Gent wordt uitgesteld naar zaterdag 31 oktober. Twan Wittenburg (l.) en Jakub Rybicki (in het blok) komt dit weekend dus niet in actie.
Volledig scherm
De thuiswedstrijd van Lindemans Aalst tegen Gent wordt uitgesteld naar zaterdag 31 oktober. Twan Wittenburg (l.) en Jakub Rybicki (in het blok) komt dit weekend dus niet in actie. © Geert De Rycke


Pascal Debels (Lindemans Aalst): “Belangrijk dat elke Liga A-club de maatregelen opvolgt”

 1. Tine De Caigny kijkt met Anderlecht al uit naar kwalificatieduel Women’s Champions League tegen Linfield: “Bekende tegenstander”

  Tine De Caigny kijkt met Anderlecht al uit naar kwalifica­tie­du­el Women’s Champions League tegen Linfield: “Bekende tegenstan­der”

  Tine De Caigny kwam dinsdagavond nog in actie met de Red Flames in het kwalificatieduel voor het EK 2022 op Litouwen. Tegen het zwakke zusje van de reeks werd met 0-9 gewonnen, met onder meer drie doelpunten van de aanvallende middenveldster. Nog geen 24 uur later stond De Caigny op het trainingsveld bij Anderlecht om in principe de bekerwedstrijd op Zulte Waregem A voor te bereiden, maar die match ging niet door omwille van corona.
 1. Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstellen tegen Zenit"
  Play
  Champions League

  Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstel­len tegen Zenit"

 2. Simon Mignolet: “Dit verlies makkelijker te accepteren dan thuis”
  Play
  Champions League

  Simon Mignolet: “Dit verlies makkelij­ker te accepteren dan thuis”