Team Antwerp zit al maanden in volle voorbereiding voor het olympisch kwalificatietoernooi in Graz.
Volledig scherm
Team Antwerp zit al maanden in volle voorbereiding voor het olympisch kwalificatietoernooi in Graz. © DBM


Onbetaalde atleten leven en trainen als profs: Team Antwerp 3x3 maakt indruk in Litouwen

BASKETBAL 3X3Team Antwerp, een preselectie van de Belgian Lions, heeft het jongste weekend een knappe beurt gemaakt. Het 3x3-team nam deel aan een Pro Tour in het Litouwse Kaunas. Acht van de negen wedstrijden werden gewonnen. Een opsteker met het oog op het olympisch kwalificatietoernooi. 

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Michiel Klippelaar (Avanti Stekene) wil bevestigen tegen Wervik: “Zes op zes betekent niet dat het vanaf nu vanzelf zal lopen”
  voetbal derde nationale A

  Michiel Klippelaar (Avanti Stekene) wil bevestigen tegen Wervik: “Zes op zes betekent niet dat het vanaf nu vanzelf zal lopen”

  Avanti Stekene herstelde zich na een mindere seizoenstart. Zes op zes catapulteerde de Stekenaars naar de vierde stek - netjes binnen de ambities. Toch heeft de Stekense trein een overwinning nodig tegen Wervik om écht onder stoom te komen, weet ook Michiel Klippelaar. “Zes op zes betekent niet dat we al binnen zijn, dus we moeten winnen tegen Wervik.”