Morgan Bertsch is een polyvalente speelster.
Volledig scherm
Morgan Bertsch is een polyvalente speelster. © RV


Morgan Bertsch en Kangoeroes staan voor dubbele opdracht tegen Kortrijk: “Fysieke en mentale rust kan nooit kwaad”

BASKETBAL beker / Top division 1De vrouwen van Kangoeroes treffen in minder dan 48 uur twee keer Kortrijk Spurs. Tweemaal hebben de Maneblussers het thuisvoordeel. Vrijdag begint Mechelen aan zijn bekerwedstrijd met als inzet een plaats bij de laatste vier. Zondagmiddag is het competitie.

 1. Gilles Vandecaveye (Caruur Gent): “We moeten absoluut naar negen op negen mikken, geen excuses meer”
  lotto volley league

  Gilles Vandeca­veye (Caruur Gent): “We moeten absoluut naar negen op negen mikken, geen excuses meer”

  Gilles Vandecaveye was nog steeds aan het balen, daags na de wedstrijd van Caruur Gent tegen Haasrode-Leuven. Natuurlijk ging het over de betwiste fase op 14-10 in de derde set en de twee opslagen van de bezoekers die vervolgens stomweg via de netrand op het veld van Caruur Gent dwarrelden. “We hebben een 3-0-zege laten liggen”, jammert de uitblinker van de Gentse mannenploeg.
 2. Assistent-trainer Erik Van Langenhove en SK Londerzeel voor streektreffen met FC Lebbeke: “Het zal van details afhangen wie het laken naar zich toetrekt”
  voetbal tweede nationale B

  Assistent-trai­ner Erik Van Langenhove en SK Londerzeel voor streektref­fen met FC Lebbeke: “Het zal van details afhangen wie het laken naar zich toetrekt”

  SK Londerzeel en FC Lebbeke vechten zondagnamiddag een streektreffen uit in het Eeckelaers Stadion. De thuisploeg staat op een twaalfde plaats, de bezoekers enkele plaatsen lager op plaats zestien. Beide ploegen kunnen een driepunter dus goed gebruiken, erkent ook assistent-trainer Erik Van Langenhove.