Morgan Bertsch is een polyvalente speelster.
Volledig scherm
Morgan Bertsch is een polyvalente speelster. © RV


Morgan Bertsch en Kangoeroes staan voor dubbele opdracht tegen Kortrijk: “Fysieke en mentale rust kan nooit kwaad”

BASKETBAL beker / Top division 1De vrouwen van Kangoeroes treffen in minder dan 48 uur twee keer Kortrijk Spurs. Tweemaal hebben de Maneblussers het thuisvoordeel. Vrijdag begint Mechelen aan zijn bekerwedstrijd met als inzet een plaats bij de laatste vier. Zondagmiddag is het competitie.

 1. Jari Timmerman komt na blessureleed opnieuw aan de oppervlakte bij SV Oostkamp: “Moeilijk om jezelf in een goed draaiende ploeg te knokken”
  Voetbal tweede nationale A

  Jari Timmerman komt na blessure­leed opnieuw aan de oppervlak­te bij SV Oostkamp: “Moeilijk om jezelf in een goed draaiende ploeg te knokken”

  SV Oostkamp bezet na twintig speeldagen een knappe derde plaats in tweede nationale A. De promovendus moet enkel Lokeren-Temse en Sparta Petegem voor zich dulden, die respectievelijk een bonus van zes en vijf punten tellen op de nummer drie. De rood-witte formatie ontvangt dit weekend Oudenaarde, de ploeg waar Oostkamp begin dit jaar nog met 4-2 ging verliezen. “We zijn uit op revanche”, klinkt het bij Jari Timmerman.
 2. Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindrondeticket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”
  voetbal derde provinciale A

  Stefan Schwarz en WS Oudenburg veren recht na dipje: “Eindronde­tic­ket mag geen excuus zijn om niet meer te presteren”

  WS Oudenburg pakte de eersteperiodetitel in derde provinciale A, maar kon in december en januari die goede vorm niet doortrekken. Na vijf matchen op rij zonder overwinning kon de polderclub afgelopen weekend eindelijk nog eens zegevieren met 5-2 tegen Veldegem. De ploeg van coach Stefan Schwarz springt zo opnieuw voorbij Ruddervoorde naar de derde plaats, op twee punten van revelatie De Haan en negen punten van leider Daring Brugge.