Coach Paul Vervaeck probeert tijdens een time-out zijn troepen aan te vuren.  De zevende plaats is nog niet binnen.
Volledig scherm
Coach Paul Vervaeck probeert tijdens een time-out zijn troepen aan te vuren. De zevende plaats is nog niet binnen. © Mpics


Kangoeroes Mechelen sleept zich naar het einde van een pandemieseizoen: ook tegen Luik onderuit (71-77)

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUE‘Eindelijk een goede prestatie’, hoopten we hier te titelen. Tot vervelens toe werd het een ‘njet’. Vrijdag in Limburg toonde Mechelen amper teken van leven, zondag liet het zich opnieuw vangen. Over de winst van de bezoekers viel niet te discussiëren: bravo Luik. 

  1. Amaury Capiot blikt met gemengde gevoelens terug op de Baloise Belgium Tour: “Geen hoogvlieger, maar voel me steeds beter”
    Wielrennen

    Amaury Capiot blikt met gemengde gevoelens terug op de Baloise Belgium Tour: “Geen hoogvlie­ger, maar voel me steeds beter”

    Amaury Capiot (Team Arkéa Samsic) leverde in de slotrit van de Baloise Belgium Tour stevig werk om sprinter Nacer Bouhanni af te zetten. De Fransman geraakte niet verder dan de vijfde plaats. Capiot blikte met gemengde gevoelens terug op zijn Ronde van België.”Ik had gehoopt met goede benen te kunnen starten, maar pas op de vierde dag liep het echt lekker. Dinsdag rijd ik nog Parijs-Camenbert, daarna gaat de focus naar het BK”, zegt Capiot.