Joost Malfait is opnieuw aan de slag als coach bij SV Ingelmunster.
Volledig scherm
Joost Malfait is opnieuw aan de slag als coach bij SV Ingelmunster. © VDB


Joost Malfait en SV Ingelmunster starten met twaalf op twaalf: “Promotie zou mooi zijn”

voetbal derde provinciale CIn derde provinciale C startte SV Ingelmunster als één van de kanshebbers op de titel. Na vier speeldagen hebben de Brigands die favorietenrol alvast goed waargemaakt, want de ploeg van coach Joost Malfait staat met een twaalf op twaalf alleen op kop van het klassement.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Laura Verdonschot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmolen-De Ceuster
  Veldrijden profs vrouwen

  Laura Verdon­schot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmo­len-De Ceuster

  Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) stapt begin 2022 over van haar huidige team naar Vondelmolen-De Ceuster. Daarmee wil de Lommelse haar loopbaan een nieuwe boost geven. Verdonschot is al een tijdje op zoek naar het goede ritme. Bij haar nieuwe team wordt ze ploegmaat van onder meer Suzanne Verhoeven en Ellen Van Loy. “Ik ben overtuigd dat dit voor mij de juiste keuze is en ben trots deel te mogen uitmaken van dit mooi groeiende team”, vertelt Verdonschot.
 1. Ahmed Sababti (35) valt uit met spierscheur bij Mariekerke-Branst dat verwachtingen (nog) niet inlost: “Op halve kracht worden we geen kampioen”
  voetbal tweede provinciale A

  Ahmed Sababti (35) valt uit met spier­scheur bij Mariekerke-Branst dat verwachtin­gen (nog) niet inlost: “Op halve kracht worden we geen kampioen”

  Mariekerke-Branst begon aan het seizoen met hoge verwachtingen en de promotie als duidelijk doel. Ahmed Sababti en zijn maats zetten die ambities ook meteen kracht bij met twee zeges, maar daarna ging de motor aan het sputteren. Welgeteld een keer werd nog gewonnen en met de recente twee op negen kunnen ze in Mariekerke allerminst tevreden zijn. Tijd voor een reactie.