Mattias Palinckx als speler van Melco Ieper. De center tekende voor twee jaar bij Kangoeroes Mechelen.
Volledig scherm
Mattias Palinckx als speler van Melco Ieper. De center tekende voor twee jaar bij Kangoeroes Mechelen. © VdBKangoeroes voegt Mattias Palinckx toe aan de kern: “Alles was snel beklonken”

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUEKangoeroes Mechelen zit al over de helft wat de samenstelling van het team betreft. Na het vertrek van Paul Vervaeck heeft Kristof Michiels de touwtjes in handen genomen. De nieuwe Mechelse head-coach kan zich vanaf nu - huidig seizoen is afgesloten - volop richten op zijn nieuwe werkgever. 

  1. Maarten Bostyn (Limburg United): “Ik kijk als nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League er naar uit om onze sport blijvend te doen groeien op vlak van populariteit en professionalisme”

    Maarten Bostyn (Limburg United): “Ik kijk als nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League er naar uit om onze sport blijvend te doen groeien op vlak van populari­teit en professio­na­lis­me”

    Gisteren op de algemene vergadering van de profliga werd ondervoorzitter Maarten Bostyn (40) verkozen als opvolger van Arthur Goethals. De dynamische voorzitter van Limburg United is de grote bezieler van de BNXT League. Het basketbal bewandelde de laatste jaren reeds de weg van professionalisme en Maarten Bostyn wil zijn geliefkoosde sport nog meer op de kaart zetten.