De vrouwen van Basket Willebroek strijden nog op drie fronten mee.
Volledig scherm
De vrouwen van Basket Willebroek strijden nog op drie fronten mee. © RV


Bekersprookje van Basket Willebroek blijft duren. Coach Ruelens: “Titel en Beker van Vlaanderen blijven primeren”

BASKETBAL VROUWENDe vrouwen van Basket Willebroek zijn zich in de geschiedenisboeken aan het beitelen. Zondag plaatsten ze zich voor de halve finale van de Beker van België na een 58-77-zege bij Rebond Ottignies. Willebroek blijft als enige amateurploeg over tussen de Big 3 (Kangoeroes, Namen, Castors - of Boom). Straf.

 1. Kristof Sulmon bindt opnieuw de voetbalschoenen aan bij Boka United: “Het kriebelde, maar deze interim zal slechts zes maanden duren”
  Voetbal eerste provinciale

  Kristof Sulmon bindt opnieuw de voetbal­schoe­nen aan bij Boka United: “Het kriebelde, maar deze interim zal slechts zes maanden duren”

  Boka United staat na twintig speeldagen op de vijftiende plaats in eerste provinciale. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij leider Beigem Humbeek. Kristof Sulmon zal opnieuw zijn plaats onder de lat innemen en dat is best verrassend. De zesendertigjarige ancien van vele veldslagen had op het einde van vorig seizoen immers zijn voetbalpensioen aangekondigd.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.