Sid Van Ranst en Mory Tourevan van Geranimo Bornem, werden gisteren aan nieuwbakken coach Van Wauwe voorgesteld.
Volledig scherm
Sid Van Ranst en Mory Tourevan van Geranimo Bornem, werden gisteren aan nieuwbakken coach Van Wauwe voorgesteld. © Mpics


Basket Bornem heeft met André Van Wauwe nieuwe coach: “Ik ben geen tovenaar”

BASKETBAL EERSTE LANDELIJKEEerstelandelijker Geranimo Bornem heeft zijn zoektocht beëindigd. De club moest de voorbije week op zoek naar een alternatief voor de ontslagen Dieter Dillen. André Van Wauwe (62) neemt per direct over.

  1. Houtvenne-trainer Geert Van Dessel kijkt competitiehervatting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Houtvenne-trai­ner Geert Van Dessel kijkt competitie­her­vat­ting met vertrouwen tegemoet: “Overtuigd dat we klaar zijn voor het grote werk”

    Als er één ploeg is die dankbaar gebruik heeft gemaakt van de verlengde winterstop in het voetbal, dan is het Houtvenne. De voorbije weken maakte bijna een heel nieuwe ploeg haar opwachting bij de twededenationaler. Al blijft de opdracht, het behoud verzekeren, een uitdaging. Maar trainer Geert Van Dessel is heel opgetogen over de inspanningen die het bestuur heeft geleverd.