Vorige week scoorde Antoine Collin zijn eerste doelpunt tegen Kampenhout. Hij werd beloond met een basisplaats tegen VK Liedekerke en trof tweemaal raak.
Volledig scherm
Vorige week scoorde Antoine Collin zijn eerste doelpunt tegen Kampenhout. Hij werd beloond met een basisplaats tegen VK Liedekerke en trof tweemaal raak. © Geert Tresignie


Antoine Collin (KFC Wambeek-Ternat) scoort tweemaal in derby tegen VK Liedekerke: “Met punt schieten beide teams niets op”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEMet KFC Wambeek-Ternat en VK Liedekerke stonden twee ploegen tegenover elkaar die dit seizoen nog niet konden zegevieren. De Pajotse derby leverde spektakel, maar geen winnaar op. Beide teams tellen amper twee puntjes uit vier wedstrijden.

 1. Hanna Vandenbussche valt met AV Roeselare net naast het podium op de CrossCup Relays: “Ploeggenoten hebben het uitstekend gedaan”
  Veldlopen

  Hanna Vandenbus­sche valt met AV Roeselare net naast het podium op de CrossCup Relays: “Ploeggeno­ten hebben het uitstekend gedaan”

  Zondag werd in Berlare onder een stralende zon het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. De honger bij de atleten was heel groot, want de opkomst in het recreatiedomein Nieuwdonk was gigantisch. Het publiek kreeg ook heel wat mooie wedstrijden voorgeschoteld. AV Roeselare viel bij de vrouwen met een vierde plaats net naast het podium, maar haalde met de cadetten meisjes wel een mooie overwinning binnen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.