Somers (2877) op de 5000m op het BK atletiek.
Volledig scherm
Somers (2877) op de 5000m op het BK atletiek. © smb


Ac Lyra-mannen met topteam naar Crosscup Relays

atletiekAc Lyra trekt met zijn beste team ooit naar de Crosscup Relays in Berlare zondag. Jochem Vermeulen, Michael Somers en de Nieuw-Zeelandse nieuwkomer Hamish Carson willen topfavoriet OEH het vuur aan de schenen leggen. 

 1. Kevin Franck is met Geraardsbergen aan steile opmars bezig: “Ook tegen Sottegem gaan we vol voor de drie punten”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Kevin Franck is met Geraards­ber­gen aan steile opmars bezig: “Ook tegen Sottegem gaan we vol voor de drie punten”

  Het duel tussen de nummer twee SV Sottegem en de nummer drie KSV Geraardsbergen is ongetwijfeld dé topper in tweede B. Tussen beide ploegen gaapt nog wel een kloof van 5 punten, maar de bezoekers pakten recent 18 op 18 en zijn aan een steile opmars bezig. Wil Geraardsbergen dit seizoen de oppergaai afschieten, dan zal de ploeg zaterdagavond wel de winst moeten pakken bij het door corona gehavende KSV Sottegem. Sottegem heeft immers ook nog een inhaalmatch voor de boeg.
 2. Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodige derbyzege tegen SK Tongeren”

  Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Blij met broodnodi­ge derbyzege tegen SK Tongeren”

  In het burenduel tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren waren de belangen groot. Beide teams hadden nood aan een overwinning. Bij de Eburonen moest Jef Byloos inspringen, nadat Marco Pauls zelf ontslag had genomen. SK Tongeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Dame Fortuna koos voor het andere kamp. Sporting met een uitblinkersrol voor Matthiece Nelissen (24) hield, na een 2-0 overwinning, de gouden punten in Hasselt.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.