Boris Popovic heeft de hoekschop van Dino Hotic netjes binnengekopt en gaat de assistgever met een triomfantelijk vingertje bedanken. "Dino weet er altijd wel eentje uit te pikken die zijn perfecte voorzet kan afronden", glundert de Serviër.
Volledig scherm
Boris Popovic heeft de hoekschop van Dino Hotic netjes binnengekopt en gaat de assistgever met een triomfantelijk vingertje bedanken. "Dino weet er altijd wel eentje uit te pikken die zijn perfecte voorzet kan afronden", glundert de Serviër. © BELGA

Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

Woensdag kan Cercle Brugge zich voor het eerst sinds speeldag vier opnieuw in de linkerkolom van de rangschikking wurmen, maar dan moet het wel punten gaan pakken in Anderlecht. Zelfs na de 21 op 24 die de Vereniging sinds begin december verzamelde, zou winnen in het Lotto Park een stunt van formaat zijn. “We bewijzen match na match dat we tegen iedereen kunnen winnen en dat willen we ook woensdag doen”, maakt Boris Popovic zich sterk.