Stijn Desmet (m.) in actie tijdens de trainingen. Bondscoach Pieter Gysel: “Stijn en Hanne verschijnen er met hun trainingscollega’s aan de start.”
Volledig scherm
Stijn Desmet (m.) in actie tijdens de trainingen. Bondscoach Pieter Gysel: “Stijn en Hanne verschijnen er met hun trainingscollega’s aan de start.” © ANP

Bondscoach Pieter Gysel voor openingsweekend in Heerenveen: “Ik verwacht een hoog niveau te zien”

shorttrackIn Heerenveen vindt komend weekend de opening van het internationale seizoen voor shorttrackers plaats. België brengt tijdens de International Invitation Cup (IIC) zeven schaatsers op de piste. Voor bondscoach Pieter Gysel is het naar eigen zeggen koffiedik kijken hoe een lange tijd zonder wedstrijd zich zal vertalen tijdens de wedstrijden.

 1. Voorzitter Dirk Ramaekers (KVK Wellen): “Besluit om te stoppen is niet fijn, maar logisch”
  Voetbal Derde nationale B

  Voorzitter Dirk Ramaekers (KVK Wellen): “Besluit om te stoppen is niet fijn, maar logisch”

  “Natuurlijk zagen we die beslissing al langer aankomen”, aldus Ramaekers. “Als een regering vertelt dat echte versoepelingen pas echt mogelijk zijn als het aantal besmettingen onder de 800 daalt en kennis neemt van de opgang van de Britse en Zuid-Afrikaanse variant, dan moet je realistisch blijven. Dan is dit besluit logisch. Bovendien waren we toch maar op een halve competitie blijven steken. Dat vind ik nu ook niet de eerlijkste formule. Goed, dit is een seizoen zonder dalers en zonder stijgers. Een blanco seizoen dus. Maar dat moeten we er nu maar even bijnemen.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"