Frank Vandenborre hoopt als nieuwkomer op een rustig seizoen voor Boka.
Volledig scherm
Frank Vandenborre hoopt als nieuwkomer op een rustig seizoen voor Boka. © Geert Tresignie

Boka United ontvangt zondag Kampenhout: “Hartelijk weerzien met Dennis Dessaer”

Voetbal eerste provincialeZondag neemt eersteprovincialer Boka United het in eigen huis op tegen Kampenhout. De fusieploeg ging op de eerste speeldag met 2-1 onderuit tegen Borght-Humbeek. De bezoekers wonnen dan weer met overtuigende 4-0-cijfers tegen Grimbergen. Boka is dus gewaarschuwd.

  1. Tweelingsbroers Leonardo (Belisia) en Andrea (Hades) Cascio voor het eerst tegenover elkaar: “Al wekenlang is dit duel het gespreksonderwerp nummer één”
    voetbal tweede nationale B

    Tweelings­broers Leonardo (Belisia) en Andrea (Hades) Cascio voor het eerst tegenover elkaar: “Al wekenlang is dit duel het gesprekson­der­werp nummer één”

    Er heerst voetbalkoorts binnen de familie Cascio. De wedstrijd Hades - Belisia Bilzen van zaterdag staat reeds maandenlang rood aangevinkt op de kalender. De tweelingsbroers Andrea en Leonardo Cascio staan voor het eerst tegenover elkaar in een officiële competitiewedstrijd. Beiden spelen in tweede nationale. De ene bij bij Hades, de andere bij Belisia. De ene is spits en de andere is keeper. Zelfs de 84-jarige ‘nonna’ Antonina wil dit duel voor geen geld missen. Grootmoeder is eregast en krijgt alvast een zitje in de hoofdtribune.