Bocholt VV gaat na de eerste driepunter in Pepingen op zoek naar een nieuwe overwinning.
Volledig scherm
Bocholt VV gaat na de eerste driepunter in Pepingen op zoek naar een nieuwe overwinning. © Dick Demey

Bocholt gaat na eerste zege op zoek naar meer

Voetbal tweede nationale BBocholt VV pakte vorige week de eerste driepunter van het seizoen. De Damburgers wonnen met 0-2 op het veld van Pepingen. Eindelijk winst en dat na een drukke week. Op woensdag speelden de Noord-Limburgers nog voor de Beker van België waarin Deinze (Challenger Pro League) pas in de verlengingen de winst pakte. “Zowel de bekermatch, maar vooral de winst tegen Pepingen waren opstekers”, klinkt het in de Axor Arena waar ze zondag Lyra-Lierse Berlaar op bezoek krijgen.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applauswissel deed veel deugd”
  voetbal tweede nationale B

  Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applaus­wis­sel deed veel deugd”

  De ene week is de andere niet. Vorige week voelde Dries Ventôse zich na het missen van enkele (wenkende) kansen nog verantwoordelijk voor het puntenverlies bij Lebbeke, maar zondagnamiddag kroonde hij zich alweer tot matchwinnaar voor Racing Mechelen. De Mechelaars gaven voor rust nog wel een 2-0-voorsprong uit handen tegen Jong Beerschot, maar in het slotkwartier trokken ze de zege helemaal over de streep, 5-2 werd het. Ventôse scoorde uiteindelijk twee keer tegen zijn ex-club en nam de applausvervanging én het open doekje van de thuisfans, daags na zijn drieëndertigste verjaardag, dankbaar aan.