Bo Godart werd vijftiende op het Belgisch kampioenschap tijdrijden.
Volledig scherm
Bo Godart werd vijftiende op het Belgisch kampioenschap tijdrijden. © Geert De Rycke

Bo Godart begint sterk aan nieuw seizoen: “Ik wil me dit jaar maximaal bewijzen”

Wielrennen elite z/cVier koersen staan er op de teller, maar Bo Godart (22) bewees al dat hij de voorbije maanden niet heeft stilgezeten. De eliterenner zonder contract uit Lennik haalde steeds de top vijftien en finishte midweek zelfs op de tweede plaats in Bassevelde. Godart hoopt dit seizoen helemaal door te breken.

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Hanne De Vet ziet Nieuw-Zeelandse vriend Hayden Wilde olympisch brons pakken: “Hogere hartslag dan tijdens harde looptraining”
  Triatlon

  Hanne De Vet ziet Nieuw-Zeelandse vriend Hayden Wilde olympisch brons pakken: “Hogere hartslag dan tijdens harde looptrai­ning”

  Niet alle Belgische ogen waren afgelopen nacht gericht op de knappe prestatie van Belgisch triatleet Marten Van Riel. In Gooreind zat triatlete Hanne De Vet voor haar scherm gekluisterd met een tricolore pet op, maar ook met een t-shirt aan met het opschrift ‘Wilde Fan’. De Vet is immers al meer dan twee jaar de partner van de Nieuw-Zeelandse toptriatleet Hayden Wilde. Ook hij presteerde sterk en pakte zowaar olympisch brons. Een medaille met een Belgisch randje dus.