Ondanks een door zware blessures verstoorde voorbereiding is SV Sottegem goed aan het seizoen begonnen. De troepen van coach Koen Vanden Houten prijken mee bovenaan na een zes op zes.
Volledig scherm
Ondanks een door zware blessures verstoorde voorbereiding is SV Sottegem goed aan het seizoen begonnen. De troepen van coach Koen Vanden Houten prijken mee bovenaan na een zes op zes. © Geert De Rycke

Blessureleed houdt het SV Sottegem van coach Vanden Houten voorlopig niet tegen: “Zes op zes is beste start sinds jaren”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BMet het langdurig uitvallen van Levi Casteur en Brecht Hellebaut kreeg tweedeprovincialer SV Sottegem twee zware opdoffers te verwerken in de voorbereiding. Toch vond coach Koen Vanden Houten met het nodige puzzelwerk snel stabiliteit in zijn team. Bij het begin van de competitie zijn de resultaten alvast veelbelovend. Ondanks drie rode kaarten won Sottegem de openingsmatch tegen Eine en afgelopen weekend ging Edeboys voor de bijl met het kleinste verschil.

  1. Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”

    Christoph Van Elslande is niet langer trainer van eersteprovincialer White Star Lauwe. Vlak na de verloren thuiswedstrijd tegen Sassport Boezinge (0-2) gaf hij zijn ontslag. “Dit is een beslissing in het belang van de club”, reageert Van Elslande. “Ik kijk niet naar mezelf, ik ben een passant.” Eén van de grootste kandidaten om Van Elslande op te volgen bij de Wietstar is Maxim Vandamme.